Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Kos

Az új esztendő energiái vadonatúj lendületet hoznak mindennapjaidba. Bár most még inkább pihennél, mégis, a gondolatok terén jó, ha iparkodsz egy kicsit. Karriered vagy tanulmányaid fontos szerepet kapnak. Persze ez egy Kos jegyűnél nem is csoda. Szellemileg és fizikailag is friss és összeszedett vagy, jól haladnak a dolgaid.
Bika

 

 

 

 

 

Az óévet lezáró napok, valamint az új év első napjainak kedvező csillagállása hozzásegíthet ahhoz, hogy új embereket ismerhess meg, hogy sokat mozogj és kommunikálj, és semmiképpen se válaszd most a magányt társadul. Ne zárkózz be, az hátrányodra válik. Szerdán légy nagyon körültekintő, mert fennáll áll a veszélye egy hirtelen indulatokból fakadó veszekedésnek, esetleg balesetveszélynek.

 

Ikrek

Egyvalami az új év beköszöntével sem fog megváltozni életedben.  Ez egy Ikrek jegyűnél nem meglepő dolog. A hét második felében konfliktusba keveredhetsz, ebben közrejátszhat a benned felgyülemlett elfojtott düh is. Próbálj nagyobb türelmet és önfegyelmet tanúsítani környezeted felé!

Rák

Várod már az új évet? Nem csoda! Hisz megvan annak az esélye, hogy pozitívan induljon a 2009-es esztendő. Különösen a tanulással kapcsolatos új dolgok iránt leszel fogékony és nyitott. Ha valami új dolgon  töröd a fejed, akkor szóba jöhet minden .Eljött az ideje annak is, hogy elvontabb dolgokkal is foglalkozz.

Oroszlán

Karácsonyt követően talán igazán nem csoda, ha fizikai és szellemi aktivitásod is erősen csökken. Inkább vonulj vissza, és próbálj meg mihamarabb feltöltődni szellemileg és fizikailag egyaránt. Komoly esély van rá, hogy változás áll be kapcsolataidban, barátokat veszíthetsz el, konfliktusok alakulhatnak ki családoddal. Igyekezz elkerülni mindenféle vitát, most csak vesztesként kerülhetsz ki ezekből!


Szűz

2008 fáradalmainak lassan vége, a kemény erőfeszítéseknek pedig végre lassan megjön az eredménye. Bár lehet, hogy még mindig nem fognak szóban vagy egyéb javakban értékelni, de a tanulásban elért eredmények miatt  egyre jobban megbecsülnek, tisztelnek. Továbbra is nagy segítséget és támaszt jelent számodra a családod, akikre bármikor számíthatsz. Ha egészségedet szeretnéd megóvni, itt az ideje, hogy tegyél is érte.

 

Mérleg

Tulajdonképpen beismerhetnéd végre, hogy nagyon várod az új évet! Mert új év, új lehetőségek! Neked ebből már az első napokban sem lesz hiány. Légy nyitott minden új dolog iránt, ebben a heti bolygóállás is segítségedre lesz. Bár a Merkúr miatt némi nyugtalanság is beköltözhet az életedbe, itt az ideje, hogy új fába vágd a fejszédet.
Skorpió

Neked az új év első napjaiban is könnyen olyan érzésed lehet, mintha még mindig a tavalyi esztendőben élnél. Sokat álmodozol, és nagyon nehezedre esik arra gondolni, hogy lassan vissza kell állni a dolgos hétköznapokra. Próbáld meg elűzni rosszkedvedet, és mosolyogj egy kicsit többet. Ez a nem túl jó hangulat, ami eluralkodik rajtad, hajlamossá tehet arra, hogy a kelleténél erőszakosabban lépj fel az emberekkel szemben, pedig valójában erre semmi szükség.


Nyilas

Ha már új esztendő köszönt ránk, akkor talán itt az ideje annak is, hogy néhány régi és egyben rossz szokásodat elhagyd, sőt egyenesen elfelejtsd az óévvel együtt. Ki kell nyílnod a világ felé, új ismeretekre és ismeretségekre kell szert tenned. tanulásban és magánéletedben egyaránt segíteni fog ez az átalakulás megoldani sok problémát. Légy toleráns és megértő, ez is jó érzéssel tölthet el.


Bak

Új év, új fogadalmak, ígéretek… csak tartsd is be ezeket! A héten kiemelt szerephez jut életedben a kommunikáció, rengeteg alkalmad lesz arra, hogy információt cserélj, és ebből később sokat profitálhatsz. Sok új ismerősre is szert tehetsz. Ha teheted, ne csak saját, hanem mások, családod vagy barátaid érdekeit is képviseld. Jó fordulatok várnak rád az év első napjaiban.


Vízöntő

Nemcsak álmokat szőttél róla az elmúlt időben, hanem végre megérkezhet életedbe a változás szele. Beindul az élet, jössz-mész, mindenkivel kommunikálsz, új ismeretségeket kötsz, sok mindennel foglalkozol, új dolgokba kezdesz. Egy biztos, az unalom most jó messzire elkerül! Bárkit lenyűgözhetsz eredetiségeddel, szellemességeddel, olyanokat is, akik eddig megközelíthetetlenek voltak.


Halak

Már alig várod, hogy újra megkezdődjenek a mozgalmas mindennapok, égsz a vágytól, hogy dolgozhass vagy épp tanulhass – jól teszed, aktivitásod most erősen megnő. Dolgos napoknak nézel elébe – leginkább családoddal, otthonoddal kellene sokat foglalkoznod! Bár egyébként sem igazán szeretsz egy helyben toporogni, de a hét folyamán igen felfokozott tempóban fogod a feladataidat végezni.

 

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.