Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 Kos

KosSzerencsés helyzetben vagy, hisz a suliban jó légkör uralkodik, és ez kisebb-nagyobb társasági megmozdulásokhoz vezethet a Vénusz segítségével. Most különösen sokat foglalkozol magaddal. Jó néhány Kos számára komoly kihívásokat tartogat ez a hét, és bizony jelentős kiadásokkal is számolni kell.

Bika

BikaBarátaiddal, (ha van) könnye meggyülhet a bajod. Igyekezz mihamarabb kiereszteni a feszültséget magadból, különben olyan embereken csattan az ostorod, akik egyáltalán nem érdemlik ezt meg. Még véletlenül se akarj anyáskodni fölötte, azt biztos, hogy nem viseli jól. Kerüld a konfliktushelyzeteket!

Ikrek

IkrekEzekben a napokban rengeteg lesz a munkád és a kötelességed, de szerencsére nagyon jól haladsz mindennel, ügyesen megszervezed a dolgos mindennapokat. Az álmodozás, vágyakozás sem kerül el. 

Rák

RákÉrthető, hogy vágysz a társasági életre, baráti összejövetelekre. Végre a suli is hozhat sikereket – az elmúlt időszak kudarcai után –, de valamit tenned is kell ezért. Még akkor is, ha már nagyon eleged van az egészből, és legszívesebben becsuknád magad mögött az ajtót, gondolj arra, hogy a siker csak karnyújtásnyira van! A Jupiter segíti utadat a héten.

Oroszlán


OroszlánÁltalában nagyon sokat teszel a családodért, és bizony nagyon rosszul érint, ha ők ezt nem viszonozzák. Szerencsés helyzetben vagy, mert gyökeres változás előtt állsz, mely igen nagy hatással lesz rád. Péntektől vasárnapig váratlanul kellemetlenebb, fagyosabb lesz a légkör körülötted, s ez téged is elkedvetlenít. Ha igazságtalanság ér, feltétlenül vállald fel a véleményed, és tisztázd a dolgokat!

Szűz

SzűzA hét első három napja rendkívül mozgékony és változékony hangulatban telik, ami ,a suliban erősen kihat. Jó meglátásaid, megérzéseid remek lehetőségeket ígérnek az iskolában, viszont a hatalmas információözön és a nagy szellemi leterheltség alaposan megviseli érzelmeidet, és munkabíró képességedet is próbára teszi.

Mérleg

MérlegKapsz hideget-meleget ezen a héten, egy perc nyugalmad nem lesz. Bár rendkívül energikus vagy, ezt az energiát azonban nem feltétlenül a suliban szeretnéd kiélni, hisz a tél ellenére még mindig gyönyörű az idő odakint.


Skorpió

SkorpióAzoknál a Skorpióknál, akiknek a stressztűrő képessége alacsonyabb a kelleténél, a héten adódó felfokozottság váratlanul pszichés problémákat okozhat. Több pihenés, lazítás, alvás, barátokkal vagy családdal való kikapcsolódás viszont jelentősen segíthet a problémán. A hét végére már jelentősen csillapodnak a kedélyek, és alaposabban tudsz foglalkozni a felmerülő problémákkal.

Nyilas

NyilasA Szaturnusz jótékony hatására most igazán alkalmas az idő arra, hogy szépérzékeddel, kitartó, precíz munkáddal érvényesülj.Tanulmányaid alaposan lekötik az idődet és a figyelmedet, de ez az, amiben képes vagy kiteljesedni.Probál kerülni a vitákat.

Bak

BakÁllandóan mozgásban leszel a héten, mindig van valami tennivalód, nagy pörgésben vagy, ettől kissé ziláltnak is tűnhetsz. Ez a nagyon felfokozott hangulat szellemi és fizikai életedre is jellemző. Érzelmileg most inkább a felszínesség és a változékonyság jellemez, bármikor, bárkivel könnyen teremtesz kapcsolatot, de nagy lelkizésekbe, mások problémáinak megoldásába nem szívesen mész bele, amit jól is teszel.

Vízöntő

VízöntőSajnos ezekben a napokban hajlamosabb leszel kissé felületesebben kezelni kapcsolataidat, nincs most kedved lelkizni, mások problémáit meghallgatni és megoldani, ezért a Nyilasokkal, a Skorpiókkal, az Oroszlánokkal egyáltalán nem találod meg a hangot, sőt szinte idegesítenek. .

Halak

HalakÉrdekes és egyben ígéretes találkozás vár rád, hisz rettentő nyitott vagy a világra. Viszont kisebb kellemetlenségek érhetnek ezekben a napokban, ha utazásra szánod el magad. Ennek szinte bármilyen oka lehet, de elsősorban a hirtelen ötlet és a szervezetlenség vezethet problémához

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.