Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Kos

Jó, ha tudod, hogy van olyan ember körülötted, akiben megbízhatsz, és aki megfelelően komolyan is vesz téged. Most szükség lehet a támogatására, tanácsára. Arra vigyázz, hogy ne ragaszkodj megrögzötten a véleményedhez, kis nyitottság és rugalmasság is szükséges a sikerek eléréséhez, más esetben ellenállásba ütközhetsz, sőt veszekedéseket, vitákat generálhatsz vele.

Bika

Rengeteg felgyűlt feladat, kérdésmegoldás és apró-cseprő probléma megoldása vár rád ezen a héten. Nem éred be felszínes magyarázatokkal, mindennek a gyökerét akarod előásni. Ez azonban nem célszerű, hisz nem kevés feszültséggel, szorongással járhat együtt, ami esetenként akár fizikai problémákhoz is vezethet. A hét elején sokat segíthet, hogy van, aki melletted áll, és meg tudod vele beszélni a gondokat.

Ikrek

Jókedvvel, önbizalommal és kezdeményezőkészséggel telve indul ez a hét számodra, amikor sokak segítségére, támogatására számíthatsz.  Figyelj arra, hogy ne légy rugalmatlan, ne vessz el a részletekben, inkább kérd ki mások véleményét is!

Rák

Nem árt figyelni arra, hogy másokra is kellő időt és energiát szánj, mert ha csak magaddal vagy elfoglalva, veszekedések, perlekedések, vitás helyzetek adódhatnak ezen a héten. Csapatmunkára alkalmasabb ez a hét, nagy energiákat vagy képes megmozgatni magadban és másokban, és ha nem okoskodod és kombinálod túl a dolgokat, akkor közös munkákban nagy eredményeket érhettek el.

Oroszlán

 A döntések hete áll előtted munkában, szerelemben, anyagi téren egyaránt. A hét végére a kiegyensúlyozatlanság megszűnik, harmónia költözik lelkedbe. Légy türelmes barátaiddal családtagjaiddal szemben.

Szűz

Igen mozgalmas hét áll előtted, változatlanul erőd teljében vagy. Intenzív élményekre, óriási lendületre számíthatsz, ezek elsősorban lelki és érzelmi életedet gyarapítják. Önbizalmad is a helyén van, ami tovább segíthet abban, hogy fejlődj, különösen a suli területén.

Mérleg

Igen komoly gondolatok motoszkálnak a fejedben, érhetnek támadások, csipkelődések a környezetedből, vagy érezheted úgy, hogy mások folyamatosan szembeszegülnek veled, de ez ne érintsen téged rosszul. Mivel jól ki tudod fejezni magad és érzéseidet, légy őszinte, mondd el nyugodtan, ha bánt valami.

Skorpió

 Ez a hét nagyon izgalmasan fog telni.Sok uj barátra tehetsz szert.Mozdulj ki,ne csak otthon ülj.Barátaiddal legyél kedves türelmes.

Nyilas

Komoly, szinte már-már komor hangulatod ellenére nagyszerű élményekben lehet részed, különösen, ha például elutazol valahová, vagy jó beszélgetős bulikat szervezel barátaiddal, barátnőiddel. A hét vége hozhat kellemetlenebb pillanatokat, lehet egy mosolyszünet.

Bak

Ez a hét igen mozgalmas és érdekes lehet, sokat kell foglalkoznod családoddal. Izgalmas kalandok, lehetőségek, vár rád.

Vízöntő

Az unalmas hétköznapokat a kötelességek töltik ki, de emellett ne felejtkezz el az élet igazi élvezetéről sem. A hét elején kisebb kellemetlenségekkel, különösen kellemetlenkedő emberekkel kell szembesülnöd. Ennek lehet az is oka, hogy bármi áron rá akarod erőltetni saját meglátásaidat, gondolataidat, akaratodat másokra. Igaz, nem kétséges, hogy jobban belelátsz a dolgok mélységeibe, mint mások, így nincs kizárva, hogy igazad van, sokan mégis szembeszegülnek veled.

Halak

Ezek a napok különösen alkalmasak arra, hogy újra tanulni kezdj.Keress még barátokat,ha szorgos leszel sok uj bartátra tehetsz szert.Tölts több időt barátaiddal,családtagjaiddal.

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.