Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Kedves Kos!

 

 

 

A Merkúr és a Neptun ma összebarátkozott. Ez működésbe hozhatja a fantáziádat. A Hold egész héten a Kos jegyében áll. Vakmerő leszel, tele erővel, és sok mindent szeretnél tenni. Ez nem lesz átlagos hét.Ellenkezőleg, sokáig fogsz emlékezni rá.

 

Kedves Bika!

 

 

Egy vad életörömmel teli hét lesz ez. A Merkúrt és a Neptunuszt utaztatod az autódban, ezzel egy fantáziadús és vidám hangulatú hétben lehet részed. Kérlek, csak azt tedd ezen a héten, ami tényleg a kedvedre való. A tüzes elemű jegyben álló Hold természetesen szívesen látja, ha sportolsz is valamit.


Kedves Ikrek!

 

 

 

Uralkodó bolygód, a Merkúr a Neptunhoz kapcsolódik. A Hold a Kos jegyében áll. Gyönyörű hét ígérkezik, tele aktivitással és érzékiséggel, szép, kellemes beszélgetésekkel, nagyon szórakoztató hét vár rád. Próbáld meg a következő hetekben döntésre kényszeríteni magad, mert a várakozás, a latolgatás, a húzódozás nem vezet eredményre.


Kedves Rák!

 

A lehető legszebben ébredsz. Szép heted lesz. Élvezni fogod. Menj ki a szabadba, vagy végezz kreatív tevékenységet. Fess, írj verseket. A Plútó már a Bak jegyébe ért. Ez hosszú távon hatni fog az összes kapcsolatodra: erősebb, öntudatosabb leszel, és enged majd feloldani bizonyos függőségeket. Tedd meg az első lépéseket ebbe az irányba.


Kedves Oroszlán!

 

 

 

A Hold a Kos jegyéből sok energiát küld neked. A legjobb, ha kint leszel a friss levegőn, és ott szervezel programot, mert otthon a lakásban nagyon rosszul fogod érezni magad. Minél többet mozogsz, annál jobb. Menj vendégségbe a barátaidhoz, és ha nekik van valami programjuk, tarts velük. Ma nagy kedved lesz új dolgokat is kipróbálni.


Kedves Szűz!

 

A Hold a Kos jegyében áll. Ez felkelti kedvedet ahhoz, hogy aktívan töltsd a napodat. Az otthon ülők hamarosan frusztráltak lesznek. A Merkúr és a Neptun segítenek a kreatív tevékenységekben. Különösen szórakoztató lehet szép fotókat készíteni a természetben, vagy látogass el egy adventi kiállításra.


Kedves Mérleg!

 

 

 

A világ ma tele lesz Mérleg szülöttekkel, akik keresztül-kasul járják a környéket, főleg az interneten. Te is egy leszel ezek között, még ha otthon is maradnál, akkor is sok lesz a jövés-menés az életedben. Akkor már jobb, ha teszel is valamit, ami a tüzedet konstruktívan átalakítja. Pl. tégy egy hosszú sétát vagy egy kerékpártúrát, vagy tölts el két órát a tornateremben.

Kedves Skorpió!

 

A Hold a Kos jegyébe lépett. A túlzott energiákat leúszhatod egy uszodában 2000 méteren. Ezen a héten mozgásra van szükséged. A Vénusz ma már a Vízöntő jegyében vendégeskedik. A problémákat ne söpörd a szőnyeg alá, hanem tárgyilagosan közelítsd meg őket.

 

Kedves Nyilas!

 

 

 

A Hold a Kos jegyében áll. Együtt a számodra kedvező csillagokkal, ez egy csodálatos előfeltétel. Ezt a hetet még csodálatosabbá teheted. Ha engem kérdeznél, tegyél ezen a héten valamit, ami a teljesítőképességed határáig megy. Például egy jó hosszú turistautat.

Kedves Bak!

A Hold a Kos jegyében áll, a te IV. házadban. Ez azt jelenti, hogy otthon némi nyugtalansággal kell számolnod. Probálj türelesebb lenni barátaidhoz.


Kedves Vízöntő!

 

 

A Kos jegyében álló Hold még egyszer erősen felszítja a tüzet. Órákig sétálhatsz, sportolhatsz, vagy éppen átrendezheted a lakásodat. Egyet ne tegyél, hogy addig vezeted az autódat, amíg tart az út. A csillagok ma veszélyekre figyelmeztetnek.

Kedves Halak!

A Hold a Kos jegyében áll. Ez nyughatatlanná tesz. Felkelti benned a vágyat, hogy átrendezd, vagy pedig idegesen és céltalanul rohanj ide-oda. A csillagok jobbat tanácsolnak: sportolj, vagy menj egy hosszabb sétaútra, vagy akár túrázhatsz is. Boldogan fogsz hazatérni.

 

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.