Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Új csillag tűnt fel a popzene egén. Bár a 18 éves Pixie Lott Angliában született, már az amerikai zenész szakmát is levette a lábáról.
18 éves, bájos és olyan hangja van, hogy képtelenség nem odafigyelni rá. Ő Pixie Lott, a popzene legifjabb hercegnője. A fiatal lány már musical-színésznőként is kipróbálta magát, amiért díjjal jutalmazták. A színházi sikerek mellett azonban mindig is a zenélés foglalkoztatta leginkább. És úgy tűnik, hogy a sok befektetett munkának nem marad el a gyümölcse – Pixie jelenleg első, idén szeptemberre ígért, Turn It Up című lemezén dolgozik.

A tehetségre bónuszként Lady Gaga, a villámkarrier befutott énekesnő is felfigyelt. A PokeFace előadója nagyon szívesen dolgozna együtt Pixie-vel, ráadásul különböző ötletekkel máris segíti a pályafutását. A lány debütáló videoklipjét elnézve nem is egy Gaga-tanácsot felfedezhető, például az, hogy a Mama Do című slágerben tehetségét emészthető őrültséggel keveri.

Sőt, Pixie készülő lemezére Lady Gaga egyik zeneszerzője is írt dalt, ami gyakorlatilag garancia a sikerre. A heves érdeklődés hatására pedig Pixie az Angliában közkedvelt The Saturdays nevű lánycsapat turnéjának vendégszerepel majd idén nyáron!

Íme a nagyreményű Pixie első dala! Neked hogy tetszik?
 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.