Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Britney,Pixie vagy Shakira?

2009.11.02

Három énekesnő is egy napra időzítette legújabb klipjének megjelentetését. Britney, Shakira és Pixie mindhárman szöszik, és terebélyes rajongótáborral rendelkeznek. Mégis, valamelyik kiemelkedik majd a másik kettő közül. De ki lesz az?

Britney forró hangulatú klipet forgatott új dalához, a 3 című szerzeményhez.
Korábban már megmutattuk nektek Britney Spears új dalát, a 3-at. Akkor is leírtuk, hogy a slágergyanús szerzemény gyakorlatilag a hármasszexről szól.Shakira visszatérése egyelőre döcögős. A latin sztár She Wolf című dala nem okozott akkora tömeghisztériát, amint azt várták tőle. Shakira azonban nem adja fel, az új dalához forgatott videón ráadásul hyperszexi ágyjelenetbe is keveredik Madonna egykori táncosával. Vigyázz, tűzforró!


Pixie Lott még friss husi a popzene étlapján, ám így is már számtalan rajongóval büszkélkedhet. A fiatal énekeső harmadik videójához fekete-fehér klipet forgatott, amit az a Jake Nava dirigált, aki Beyoncé Single Ladies című, többszörös díjnyertes klipjét is rendezte.


Neked melyik szöszi új dala tetszik legjobban? Azaz kérünk benneteket, hogy külön szavazzatok a klipre, és a dalra -- hiszen nem biztos, hogy a kettő passzol egymáshoz.

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.