Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Christina Aguilera-Not myself tonight

2010.05.04

Durva! Pofátlanul lemásolta az énekesnő Lady Gaga klipjét

Christina Aguilera botrányos videót forgatott. A klipet azóta bemutatták a nagyérdemű közönségnek, akik szájtátva figyelték az Not myself tonight című klip jeleneteit. Christina videója annyira merészre sikeredett, hogy mindenki ámult. A szemfüles rajongók azonban észrevették, hogy szinte mindent Lady Gagától lopott!

foto:profimedia

Kísértetiesen hasonlító öltözékek, kiegészítők, lángoló ruhás jelentet, ágyon ülő félmeztelen pasi és hasonló táncjelenetek. Csak az nem veszi észre a közös jellemzőket aki nem akarja! Lady Gaga Bad Romance című videójából bizony úgy tűnik Christina jócskán merített ötletet. Vagy csak a rendező utasította mindezekre?

Gaga sikerszámát már több millióan látták a youtube-on, talán ennek hatására készült hatalmasat robbantani Aguilera is. Lady Gaga és Beyonce közös száma a Telephone  klipje Hype Williams nevéhez fűződik, aki a Not myself tonight videóját is rendezte. Talán ezért létezhet az, hogy ennyire hasonló a két énekesnő zenei kis filmjének képi világa?

Az viszont már tény, hogy Christina új klipjét nem fogják adni a zenetévék a korai műsorsávokban mert jócskán túlmutat a jóízlés határain! Nézd meg te is, és dönts el mennyire Gaga utánzat!

 

forrás:storyonline.hu

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

teves

(anita, 2010.05.29 15:22)

szerintem nem hasonlit de mindegy ma mar nem ujdonsag hogy ket enekesno egyik a masiktol rabol nehany otletet erre meg buszke lehetn Lady Gaga is mert ezek szerint elismerik a videojat szerintem ez sokkal jobban sikerult mint Lady Gaga Badromance cimu klipje az is jo de ez viszi a palmat az en velemenyem szerint

huha kemény videó

(zsófi, 2010.05.10 19:43)

sztem tiszta Lady Gaga minden !!! :S :DD