Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Lady Gaga

2010.11.06

Nyilvánosságra hozták Lady Gaga kívánságlistáját

A provokatív poplady turnémenedzsere elárulta, mik a legkülönösebb kívánságok a turné riderben!

Lady Gaga kívánságlistájában egy egész sültcsirke, "nem büdös, nem zsíros" sajtok, Manuka-méz, bio gyömbér és citromfű tea, két palack fehérbor (lehetőleg Kendall Jackson vagy Robert Mondavi pincészetéből), egy nagy zacsi tortilla chips salsa és guacamole mártogatóval, friss zöldségek ranch-szósszal, mogyoróvaj, fokhagymás humusz, szőlő, eper, vagy málna lekvár, StarKist márkájú tonhal konzerv, plusz többféle szárított gyümölcs, snack és édesség is szerepel.
Amennyiben a catering nem áll készen a koncert napján délután 5-re, az a szerződés megszegését jelenti, és súlyos következményekkel járhat!
A stáb szerint Lady Gaga a hétköznapokon, a színpadon kívül egészen más, mint show közben: imád mackónaciban, baseball sapiban lenni, lazán viccelődik mindenkivel, és részt vesz a nagy, spontán kialakuló traccspartikban.
"Tök úgy néz ki, és úgy is viselkedik, mint bármelyik másik stábtag. Sokszor anyáskodik, tanácsokat ad a párkapcsolati, vagy bármilyen más problémákkal küszködő táncosainak. Nem csak meghallgatja a kínjainkat, de valóban hasznos tippeket is ad, ami jelzi, mennyire komolyan odafigyel ránk!"

- árulta el az egyik táncos.

forrás:neon.hu

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.