Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


We Are The World újra!

2010.02.22

Elkészült a We Are The World felfrissített verziója. A munkában több mint száz sztár vett részt, a stúdiómunkálatok közben pedig videoklipet is forgattak.

Haiti megsegítése céljából álltak össze a világsztárok. A elit csapat a We Are The World című gigaslágert porolta le, és öltötte modern formába. A 25 éves dalhoz annak idején a stúdiómunkálatok közben forgattak videoklipet, és ezen a módszeren most sem változtattak a producerek.

Olyan sztárok adták az arcukat és a hangjukat a projecthez, mint Celine Dion, Miley Cyrus, Fergie, Jennifer Hudson, P!nk, Nicole Scherzinger, Barbara Streisand, vagy Usher. A videóban feltűnik az új feldezett Justin Bieber is, sőt, a technika segítésével a dal szerzőjét, Michael Jacksont is láthatjuk, valamint hallhatjuk.

Bármilyen meglepő, voltak olyan hírességek, akiket ugyan meghívtak, de nem tették tiszteletüket a felvételen. Ilyen volt például Beyoncé, vagy Lady GaGa. Britney Spears pedig kérdéses: az énekesnő nem volt ott a munkálatoknál, ám többen tudni vélik: fel sem merült a neve, hiszen élőben elég gyengén énekel.

A lényeg azonban a végtermék, amely meglehetősen jóra sikeredet! Íme:

 

forrás:storyonline.hu

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.